Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lifting για το Dell XPS 13

*
Το Dell XPS 13 βρίσκεται στην αγορά από το 2015 και η κατασκευάστρια εταιρεία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να υποστεί lifting. Έτσι λοιπόν, η νέα εκδοχή του μοντέλου θα είναι 30% λεπτότερη σε σχέση με τον προκάτοχό του, με βάρος που θα ξεπερνάει τα 1,2 Kg. Η οθόνη του θα είναι ανάλυσης 4Κ και θα υποστηρίζει πλήρως sRGB. Μια σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με την εγκατέλειψη των θυρών USB-A και την αντικατάστασή τους από USB-C. Συνολικά θα υπάρχουν τρείς τέτοιες θύρες, δύο εκ των οποίων Thunderbolt 3 με PCI lanes και μία USB 3.1. Η μπαταρία θα διαρκεί έως και 19 ώρες και το βελτιστοποιημένο σύστημα ψύξης θα βοηθάει στη μέγιστη απόδοση του 8ης γενιάς επεξεργαστή Intel. Η τιμή του Dell XPS 13 ξεκινάει από τα $999.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*